Suzuki dealer van
Rennes in zevenaar

Onderhoud en reparatie suzuki in zevenaar
Suzuki service bij van Rennes Zevenaar
Werkplaats Suzuki garagebedrijf van Rennes
Persoonlijk contact en fijn rijden:

Autobedrijf van Rennes
staat voor je klaar!

Autobedrijf Van Rennes is de Suzuki-specialist van de Liemers. Ons familiebedrijf is al sinds 1987 een officiële Suzuki dealer. Als garagebedrijf hebben we dus al ruim 30 jaar ervaring met het onderhouden, repareren en verkopen van alle Suzuki modellen.

De Japanse technologie van Suzuki vormt de basis om onbezorgd en met vertrouwen van een auto te kunnen genieten. Suzuki is innovatief, functioneel en betrouwbaar.

Suzuki gebruikt bewezen technologie om haar auto’s extra veilig te maken. Zo helpen het automatische rem- en het rijstrook waarschuwingssysteem je bijvoorbeeld om botsingen te voorkomen. Suzuki eindigt steevast in de top van betrouwbaarheidsonderzoeken. Daarom krijg je vanaf nu op alle Suzuki producten standaard 6 jaar garantie.

Dankzij slimme technieken gaat jouw Suzuki auto altijd zo zuinig mogelijk om met brandstof en beperkt hij emissie. Maar het meest duurzaam is jouw Suzuki auto zelf. Die gaat heel lang mee dus dat bespaart heel veel grondstoffen.

Wil je meer informatie over Suzuki en de meest recente modellen? Bezoek dan onze Van Rennes Suzuki-pagina via de knop hieronder.

Onze showroom

Een kijkje in de showroom

Ontdek de nieuwste modellen en boek een proefrit. Neem een kijkje in onze showroom of maak direct een afspraak.

Tweedehands auto's van rennes zevenaar

Op zoek naar een occassion?

Op zoek naar een Suzuki en benieuwd naar het huidige aanbod van occasions? We hebben regelmatig wisselende modellen!