Goed onderhoud
voorkomt problemen

Onderhoud van uw suzuki of kia bij van rennes
Specialist in

Onderhoud en reparatie

Het op de juiste manier onderhouden en preventief vervangen van slijtagegevoelige onderdelen zorgt er voor dat je jarenlang plezier van je voertuig hebt.

Omdat wij je de hoogste kwaliteit willen bieden, gaan onze werkplaatsmedewerkers regelmatig op training of cursus over de laatste technieken. Zo weten wij zeker dat jouw voertuig het juiste en kwalitatief het beste onderhoud krijgt.

Vindt onze onderhoudstechnicus tijdens het onderhoud een mankement? Dan zullen wij jou altijd vooraf daarvan op de hoogte brengen. Ook krijg je een transparante prijsopgave. Zo kom je nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan en weet je altijd vooraf waar je aan toe bent.

Onze pluspunten:

Internationale wegenhulp

Klaar terwijl je wacht

Terwijl onze onderhoudstechnicus jouw auto nakijkt, schenken wij je een vers kopje koffie in onze koffiercorner. Daar kun je rustig de krant lezen of gebruik maken van ons gratis WiFi, zodat je toch nog even kan werken.
Mocht het onderhoud, de reparatie of het schadeherstel langer duren of komt het niet uit om te wachten? Dan hebben wij gratis een vervangende (elektrische) fiets of auto voor je klaar staan.

Zo houden wij je altijd mobiel.

originele a-kwaliteit onderdelen

Gebruik van originele onderdelen

Voor het onderhouden van jouw auto maken wij uitsluitend gebruik van A-merk onderdelen. Hiermee ben jij verzekerd van optimale kwaliteit en van kwaliteits- en fabrieksgarantie.

Altijd vervangend vervoer bij onderhoud en reparaties

Vervangend vervoer bij onderhoud

Kun je niet wachten tijdens het onderhoud van je auto? Geen nood: bij ons kun je kiezen uit verschillende vormen van vervangend vervoer. En het mooie is: het kost je niets. We vragen je alleen om de verreden brandstof van je leenauto weer aan te vullen.