Carprof is anders

Service van Carprof is anders
Lees meer over onze

Carprof werkplaats

Onze CarProf werkplaats is een garage voor alle merken en auto’s van alle leeftijden. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. Wat voor auto je ook rijdt, wij fiksen hem.

Carprof is anders, alle auto's en leeftijden onderhouden we

CarProf is anders

Door de eerlijke en transparante benadering van CarProf weet je altijd precies waar je aan toe bent. We maken vooraf heldere afspraken zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Nadat het werk aan je auto is uitgevoerd, laten we je graag precies zien wat we gedaan hebben. Onze heldere communicatie verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Bovendien laten we met onze frisse en opgeruimde werkplaats zien dat jouw auto in goede handen is.

mobiliteitsgarantie van carprof

Carprof biedt zekerheid

Daarnaast geeft CarProf échte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op onderhoud en reparatie. Kortom: CarProf is dé autogarage voor onderhoud van alle merken. Maak meteen een afspraak of bezoek een van onze vestigingen voor een kennismaking. De medewerkers van CarProf staan altijd voor je klaar!

De voordelen van carprof

1

Garage voor alle merken
Carprof biedt onderhoud en service voor alle merken en typen auto's.

2

24 maanden garantie
Door onze a-merk onderdelen en kwalitatieve service bieden we gewoon 24 maanden garantie.

3

Onderhoud volgens het boekje
Onderhoud bij Carprof van Rennes gaat gewoon volgens het boekje.

4

Afspraak is afspraak
In alle gevallen vinden we afspraak is afspraak. Daarom communiceren we altijd over reparaties en verwachtingen rondom jouw auto.

5

A- merk onderdelen van originele kwaliteit
A-merk onderdelen bieden vertrouwde kwaliteit.

6

Zichtbaar beter
Maak een afspraak bij Carprof van Rennes en ontdek hoe wij het zichtbaar beter doen.

Maak direct een afspraak

Is het tijd voor onderhoud? Maak direct een werkplaatsafspraak via het formulier of neem contact op. Jouw auto is bij ons in goede handen. Of het nu een Suzuki, Kia of ander merk is.