Onderhoud voor alle leaseauto’s
voor alle maatschappijen

Onderhoudsspecialisten van alle merken lease auto
Rijden zonder zorgen

Onderhoud van alle leaseauto's

Rijd jij een leaseauto en moet je kilometers rijden voor een onderhoudsbeurt? Dat is niet nodig! Van Rennes is aangesloten bij Leaseprof: een landelijk netwerk van autobedrijven die werken volgens afgesproken procedures, zowel technisch als administratief. Zo kun jij gewoon in de buurt terecht voor onderhoud aan jouw leaseauto. Ook wanneer je een heel wagenpark leaset, kun je aan ons het onderhoud met een gerust hart overlaten.

Bij Van Rennes onderhouden we alle leaseauto’s, ongeacht het merk. Wij helpen je snel, vakkundig en tot volle tevredenheid. Gemak dient de mens: Jouw vertrouwde onderhoudsadres in de buurt is natuurlijk ook wel zo handig.

Natuurlijk krijg je als je wilt een vervangende auto mee terwijl jouw leaseauto in onderhoud is. Ook alle garantiebepalingen gelden gewoon op alle onderhoudsbeurten en eventuele reparaties.

Wij zijn compleet ingericht om onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride auto’s uit te voeren. Onze monteurs zijn gespecialiseerd op het gebied van EV en hybride voertuigen.

De voordelen van leaseprof:

VERTROUWD EN ZEKER:
Afspraak maken voor onderhoud van jouw lease auto? Dat kan via de website van Leaseprof!