Mobiliteitsgarantie
bij jouw 'nieuwe' auto

Hulp bij pech onderweg in Nederland en Europa
Mobiliteitsgarantie

Altijd hulp onderweg
in Europa

Autobedrijf van Rennes kan jouw auto altijd optimaal onderhouden. Krijg jij ondanks het uitgevoerde onderhoud toch te maken met pech onderweg? Dan krijg je van ons de garantie dat je op dat moment gratis geholpen wordt. Dat scheelt je ook elk jaar in de kosten voor een pechhulp abonnement!

Suzuki Mobility services van rennes

Suzuki Mobiliteits Service

Na het uitvoeren van een VOS onderhoudsbeurt krijg je gratis de Suzuki Mobiliteitskaart. Deze kaart geeft je de garantie dat je bij pech onderweg gratis pechhulp krijgt. De geldigheid van de Suzuki Mobiliteitskaart loopt door tot aan de volgende onderhoudsbeurt. Hier geldt dus ook dat je geen pech-onderweg abonnement af hoeft te sluiten, wat je vaak tussen de €70,- en €160,- per jaar kost.

De Suzuki mobiliteitspas is geldig in bijna alle Europese landen. Bel in geval van nood het nummer dat vermeld staat op de Suzuki Mobiliteitspas. Je krijgt dan, ongeacht het land waar je op dat moment bent, altijd een Nederlands sprekende persoon aan de telefoon.

mobiliteitsgarantie van carprof

Mobiliteitsgarantie Kia

Bij het uitvoeren van een Kia onderhoudsbeurt krijg je gratis de mobiliteitspas. Met deze kaart ben je verzekerd van gratis hulp bij pech onderweg. De geldigheid van deze klantenkaart loopt door tot aan de volgende onderhoudsbeurt. De klantenkaart kunnen wij de hele levensduur van jouw Kia blijven verlengen. Dit scheelt jou per jaar gemiddeld €70 tot €160 euro aan kosten voor een pechhulp abonnement. De Kia Internationale Wegenhulpgarantie geldt niet alleen in Nederland, maar in bijna alle Europese landen.

Bel in geval van nood het nummer op de Rennes Klantenkaart. Je krijgt dan, ongeacht het land waar je op dat moment bent, altijd een Nederlands sprekende persoon aan de telefoon.

Mobiliteitsgarantie overige merken

Voor alle overige merken kunnen wij je deze mobiliteitsgarantie ook aanbieden. Daarmee krijg je altijd gratis hulp in geval van pech onderweg. Na het uitvoeren van de onderhoudsbeurt maken wij voor jou de mobiliteitspas aan. De pas is geldig tot aan de volgende onderhoudsbeurt. Niet alleen in Nederland, maar in bijna alle Europese landen kun je gebruik maken van deze service. De mobiliteitsgarantie voor alle overige merken kost je maar €34,95. Ten opzichte van de overige aanbieders van een pechhulp abonnement kan je dit op jaarbasis een behoorlijke besparing opleveren.

Maak direct een afspraak

Is het tijd voor onderhoud? Maak direct een werkplaatsafspraak via het formulier of neem contact op. Jouw auto is bij ons in goede handen. Of het nu een Suzuki, Kia of ander merk is.