Maak een afspraak
met onze adviseurs

Verkoopadviseur

Voor al onze klanten en relaties geldt de privacy policy van Autobedrijf van Rennes zoals opgesteld in mei 2018 naar aanleiding van de wetgeving AVG.

Maak een afspraak

Met onze adviseurs

Is het tijd voor een andere auto? Onze adviseurs denken graag met je mee over de auto die het beste bij jouw wensen past. Wil je een occasion of rijd je graag een nieuwe auto? Wil je elektrisch, hybride of toch liever een diesel rijden? Wij kijken samen met jou hoeveel kilometers je maakt, met hoeveel mensen je in de auto zit, wat je allemaal mee moet kunnen nemen en hoeveel budget je te besteden hebt. Zo komen we tot de beste keuze voor jouw mobiliteit! Ons advies is er altijd op gericht om jou zoveel mogelijk rijplezier te geven voor een eerlijke prijs.

Hebben we jouw wensauto niet voorradig, dan kunnen we voor je op zoek gaan naar jouw gewenste auto. Bij ons kun je terecht voor alle merken en in alle prijsklassen.

Wanneer zien we jou in onze showroom?

Afspraak maken met onze adviseurs

Vul hieronder je gegevens in om een afspraak te maken met onze adviseurs als je samen wilt kijken naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe auto. Ga je leasen of wil je kopen? Onze adviseurs geven passend advies zodat jij de beste keuze maakt voor jouw auto.

De velden met een (*) sterretje zijn verplichte velden zodat wij jou de juiste service kunnen bieden.

WAARVOOR MAAK JE EEN AFSPRAAK?

Hieronder kun je een dag selecteren die jouw voorkeur heeft. Wij zullen dan onze agenda proberen af te stemmen met jouw gewenste datum. LET OP: Je krijgt eerst van ons een bevestiging.