Autobedrijf van rennes
al jaren KIA specialist

Kia specialist garagebedrijf zevenaar
Van Rennes:

specialist in Kia in
verkoop en onderhoud

Autobedrijf van Rennes is de specialist in de Liemers voor het onderhouden van jouw Kia. Onze Kia ervaring gaat al terug naar 1993, het begin van Kia in Nederland. Naast het onderhouden, repareren en schadeherstel kun je bij ons ook terecht voor jouw nieuwe Kia!

Ina van Rennes familiebedrijf

7 jaar garantie

Op elke nieuwe Kia krijg je de unieke 7 jaar fabrieksgarantie. Wij voeren al het onderhoud uit volgens de Kia fabrieksspecificaties. Hiermee behoud jij dan ook de unieke 7 jaar fabrieksgarantie.
Met die 7 jaar garantie (geldend vanaf de eerste registratiedatum) heb je tot maximaal 150.000 kilometer geen kosten aan reparaties door eventuele defecten of storingen.

Internationale wegenhulp

Internationale Wegenhulp

Bij elke Kia onderhoudsbeurt krijg je een gratis mobiliteitspas. Hiermee ben je verzekerd van hulp bij pech onderweg in heel Europa. Je hoeft dus geen duur pechhulp abonnement van een andere aanbieder af te sluiten.

originele a-kwaliteit onderdelen

Gebruik van originele onderdelen

Voor het onderhouden van jouw Kia maken wij uitsluitend gebruik van originele Kia onderdelen. Hiermee ben jij verzekerd van optimale kwaliteit en van de 7 jaar fabrieksgarantie.

Altijd vervangend vervoer bij onderhoud en reparaties

Vervangend vervoer bij onderhoud

Kun je niet wachten tijdens het onderhoud van je Kia? Geen nood: bij ons kun je kiezen uit verschillende vormen van vervangend vervoer. En het mooie is: het kost je niets. We vragen je alleen om de verreden brandstof van je leenauto weer aan te vullen.