Suzuki dealer van
Rennes in zevenaar

autobedrijf-van-rennes-historie-evanrennes
Autobedrijf van Rennes

Een écht familiebedrijf

Autobedrijf Van Rennes, opgericht door Eef van Rennes in 1967 is nog steeds een echt familiebedrijf. Vader Rob van Rennes runde ons bedrijf en zoon Robbie van Rennes heeft de zaak inmiddels weer overgenomen. Daarnaast is hij betrokken als verkoopadviseur en schade expert. Ina van Rennes ontvangt je hartelijk aan de receptie.

Samen met de rest van het team zijn we al meer dan 50 jaar een begrip in de automobielbranche in Gelderland. We hebben een rijke (familie-)historie op het gebied van mobiliteit. De filosofie van het familiebedrijf: de klant op alle vlakken van mobiliteit voorzien, maken we ruimschoots waar door ons dealerschap van Suzuki en ons specialisme in het merk Kia. Daarnaast is ons garagebedrijf aangesloten bij Carprof, Leaseprof en Nexdrive.

Ook staat ons Autobedrijf in Zevenaar al jaren in de Top-3 als de best scorende op het gebied van klanttevredenheid. Iets waar wij uitermate trots op zijn! En klanttevredenheid gaat bij ons verder dan het schenken van een kopje koffie, het repareren van je schade of het onderhoud aan je voertuig. Wij willen graag een langdurige relatie met jou en dus geven wij altijd advies waar je op de lange termijn ook wat aan hebt. Zo denken wij graag met je mee bij al je mobiliteitsvragen.

Wij doen er alles aan om jou mobiel te houden. Dat doen wij voor alle merken auto’s die wij leveren. Dus ook de occasions. Zo is bij ons altijd een Europese pechhulp garantie mogelijk. En daarmee heb je dus geen dure pechhulpservice van een ander nodig, maar weet je wel zeker dat je altijd goed en veilig onderweg bent.

In onze Carprof-werkplaats regelen wij al het onderhoud aan je voertuig: alle merken zijn welkom! Onze schadeherstel-afdeling zorgt ervoor dat je schade snel en vakkundig verholpen wordt. Onze werkplaats is volledig voorbereid op elektrisch, waterstof en plug-in hybride. Klaar voor de toekomst.

Kom gerust eens langs bij ons autobedrijf en laat je verrassen in onze ruim opgezette showroom met verschillende modellen van zowel Kia als Suzuki, of neem een kijkje bij onze occasions.

Het Team van Autobedrijf van rennes

Robbie van Rennes
ROBBIE VAN RENNES

VERKOOPADVISEUR, SCHADE EXPERT EN DIRECTIE

Rob van Rennes
ROB VAN RENNES

DIRECTIE

Ina van Rennes
INA VAN RENNES

RECEPTIE & ADMINISTRATIE

Nathalie Van Unnik

RECEPTIE EN ADMINISTRATIE

RONALD BRUGMAN

VERKOOPADVISEUR EN HOOFD INKOOP

ALOYS VERLANGEN

ALGEMEEN MEDEWERKER AFTERSALES

Dennis Moesker
DENNIS MOESKER

AUTOTECHNICUS & APK SPECIALIST

ERCO SPIJKER

AUTOTECHNICUS & AKP SPECIALIST

jurgen rots

AUTOTECHNICUS & APK SPECIALIST

Matthias Frölich

AUTOTECHNICUS IN OPLEIDING

CASPER te dORSTHORST

AUTOTECHNICUS IN OPLEIDING