Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Herkent u dit?

-Doorzakken bij belading
-Doorzakken bij gebruik van aanhangwagen / caravan
-Overhellen in de bocht of rotonde?
-Windgevoeligheid
-Wegdek raken bij een verkeersdrempel?
-Duiken bij remmen?

Hier kunnen wij u de oplossing voor beiden, en dit kan al vanaf € 139,- All in

Wij kunnen u het veerstabiliteit systeem van Sistema Gopren leveren en monteren

MEER STABILITEIT MET SISTEMA GOPREN

Hogere stabiliteit zonder de vering stug te maken ? Het kan met ons Sistema GoPren systeem . Ideaal voor camper ,caravanrijders ,oldtimers ,auto's met zware belading en brommobielen. Het is speciaal ontworpen om op een betaalbare manier de standaard vering van een voertuig sterk te verbeteren zonder de dempende werking te belemmeren. Hierdoor blijft uw voertuig comfortabel , maar wint sterk aan stabiliteit.

Voor de elementen wordt gebruik gemaakt van polyurethaan. Polyurethaan wordt veelal gebruikt in de rallysport en sportauto’s. De eigenschappen van dit materiaal zorgen voor lange levensduur, blijvende veerkracht en bestand tegen kou, warmte en droogte. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de auto niet stug aanvoelt en dat dus het comfort van de auto niet veranderd ten opzicht van de situatie voor de montage.

VOORDELEN

De auto wordt niet stugger in tegenstelling tot de vaak te dure hulp- verzwaarde- en/of luchtverings-systemen. Het oorspronkelijke veercomfort 'zoals het door de constructeur 'fabrikant'  bedoeld is' blijft behouden. Sistema Gopren heeft een TUV en CE goedkeuring en een RDW toelating. 

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten kijken graag naar uw auto, bestelbus of camper en adviseren u wat Gopren voor u kan betekenen.