Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Suzuki Van Rennes steun al jaren de Suzuki Rhino Club

De stichting Suzuki Rhino Club helpt het uitsterven van de zwarte neushoorn en Afrikaanse wilde hond te voorkomen, door financiële ondersteuning van natuurbeschermingsprojecten rondom Mkomazi National Park in Tanzania. Dat doet men onder andere door de mensen in de directe omgeving van de dieren geen redenen meer te geven om op ze te jagen, door ze een vak te leren. Er is onder andere een ambachtsschool opgericht waar ze o.a. opgeleid worden tot monteur of elektricien.

Met de aankoop van een nieuwe Suzuki draagt u ook een steentje bij. De Nederlandse Suzuki organisatie doneert namelijk € 15,- aan de Suzuki Rhino Club voor iedere verkochte Suzuki auto. Daarnaast steunen wij, als Suzuki dealer, de stichting uiteraard ook.

In februari 2019 heeft Robbie van Rennes de kans gekregen om met eigen ogen te zien wat voor een fantastisch werk er in Tanzania wordt gedaan. Hij heeft daar een ontmoeting gehad met Tony Fitzjohn en zijn familie. Tony runt de rhino sanctuary in het Mkomazi park. “Als je dit met eigen ogen ziet kun je niets anders dan bewondering hebben voor het werk wat Tony en de Suzuki Rhino Club hier doet. Dan heb ik het niet alleen over de rhino sanctuary maar ook over de ambachtsschool die daar opgericht is” Aldus Robbie

Kijk hier voor meer informatie over de Suzuki Rhino Club