Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Autobedrijf Van Rennes voor de tweede keer op rij best presterende Suzuki-dealer

Goede resultaten en uitstekende service worden beloond. Begin 2019 heeft Autobedrijf Van Rennes voor de tweede keer op rij een award voor ‘Best presterende Suzuki-dealer’ overhandigd gekregen. Roel van Son, Manager Dealernetwork Development bij B.V. Nimag,  rijkte de prijs uit, omdat het hele dealerteam het beste groepsresultaat heeft neergezet in de periode van 1 januari tot en met 31 december. In deze periode is het bedrijf beoordeeld op maar liefst 25 meetpunten die betrekking hadden op zowel verkoop-, service- als klantentevredenheidsaspecten.

Rob en Robbie van Rennes ,eigenaren van Autobedrijf Van Rennes zijn zeer verguld met de award: “Het is een beloning voor de inzet van het hele team. Als bedrijf streven wij ernaar een topprestatie te leveren, met name door een sterke focus op klantloyaliteit. Naast de hoofdprijs – een reis naar Dubai – wordt de inzet beloond met een bedrijfsuitje voor het hele personeel. Succes behaal je namelijk niet alleen ,maar met het hele team. Een team waar wij erg trots op zijn” 

Als bedrijf gaan wij voor een prettige en langdurige relatie met onze klanten, om dit te bereiken is het essentieel dat je klanttevredenheid hoog in het vaandel hebt staan. Recent hebben wij al een ongelooflijke klanttevredenheidsscore over heel 2018 gehaald van 9,5 gemiddeld, dat we hiernaast ook nog de award voor best presterende Suzuki dealer uitgereikt hebben gekregen maakt het nog specialer. Een geweldige waardering en namens ons gehele team danken wij dan ook al onze klanten en relaties.

Autobedrijf Van Rennes, opgericht door Eef van Rennes in 1967 en nog een echt familiebedrijf,  is  al meer dan 30 jaar een trotse Suzuki dealer voor de regio Zevenaar en omstreken en bied een compleet pakket van mobiliteitsdiensten aan. Het bedrijf is naast Suzuki dealer namelijk ook specialist in Kia, Carprof dealer en BTC scooter dealer. Kijk voor meer informatie gerust op www.autobedrijfvanrennes.nl