Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Al meer dan 50 jaar een begrip als autobedrijf in de regio

Autobedrijf van Rennes is al meer dan 50 jaar een begrip in de automobielbranche in Gelderland en heeft een rijke (familie-)historie op het gebied van mobiliteit. De filosofie van het familiebedrijf, namelijk de klant op alle vlakken van mobiliteit kunnen voorzien, wordt ruimschoots waargemaakt door de dealerschappen van Suzuki, Carprof, BTC scooters en ons specialisme in het merk Kia.

Daarnaast staat Autobedrijf van Rennes in Zevenaar al meerdere jaren aaneengesloten in de Top-4 met onze klanttevredenheid. Iets waar wij uitermate trots op zijn! En klanttevredenheid gaat bij ons verder dan het schenken van een kopje koffie, het repareren van uw schade of het onderhoud aan uw voertuig. Wij willen graag een langdurige relatie met u en dus geven wij altijd advies waar u op de lange termijn ook wat aan heeft. Zo denken wij graag met u mee bij al uw mobiliteitsvragen.

Wij van autobedrijf van Rennes doen er alles aan om u mobiel te houden. Dat doen wij niet alleen voor onze dealerschappen van Suzuki en BTC scooters maar dat doen wij voor alle merken auto’s die wij leveren. Dus ook de occasions. Zo is bij ons altijd een Europese pechthulpdienst garantie mogelijk. En daarmee heeft u dus geen pechhulpservice van een ander nodig zoals de Wegenwacht van de ANWB of een abonnement bij RouteMobiel maar bent u wel verzekerd dat u altijd goed en veilig onderweg bent.

In onze Carprof-werkplaats regelen wij al het onderhoud aan uw voertuig, alle merken zijn welkom! Onze schadeherstel-afdeling zorgt ervoor dat uw schade snel en vakkundig verholpen wordt.

Kom gerust eens langs bij ons autobedrijf en laat u verrassen in onze ruim opgezette showroom met verschillende modellen van zowel Kia en Suzuki of neem een kijkje bij onze occasions.

Bent u opzoek naar een ander vervoersmiddel zoals een scooter? Bekijk onze ruime keuze van Scooters van Rennes.